Comprar entrada al cenote Hubiku y Museo del Tequila Don Tadeo

Relájese en una laguna subterránea y varios sabores de tequilas con esta entrada de Cenote Hubiku y el Museo del Tequila Don Tadeo. Dos elementos esenciales cuando están en Valladolid!

Precio

El precio de esta actividad es de 9,50 €.

*Precio puede variar según disponibilidad y fecha.

Idioma del Guía y Tiempo de la Actividad

Entrada al cenote hubiku y museo del tequila don tadeo

Emilioxelmundo

This semi-open cenote has an opening in the roof of the cave through which natural light enters to illuminate the interior, while long tree roots cascade into the water. A truly beautiful sight.
In this guide about Cenote Hubiku, we will tell you everything you need to know to visit and enjoy it to the fullest; and we will also tell you about the Tequila Museum located within the area of this cenote in Valladolid Yucatan.
Near the colonial city of Valladolid, in the town of Temozón is the Hubiku Cenote, right between Chichén Itzá and the archaeological zone of Ek Balam.  Besides having everything a tourist needs, the cenote offers a cultural and natural bonus that will make you feel in total peace.
Surely you are wondering: what about the food? Well, don’t worry about this, because this Cenote gives a totally practical experience, and in the place you will find everything you need, you don’t have to bring food, because inside it there is a Mexican restaurant with different varieties and flavors that will delight your palate.

Cenote hubiku. casa tequila. museo don tadeo. mayská

Prehľad Spoznajte Chichén Itzá tak, ako ste ho ešte nezažili! Vychutnajte si jedinečný zážitok vďaka svetelnej šou, ktorá vás naučí všetko o starobylej mayskej kultúre. v srdci polostrova Yucatán nájdete trblietavé vody malebného Cenote Hubiku. Ponorte sa do osviežujúcich, krištáľovo čistých vôd a porozprávajte sa so sprievodcom o tom, ako tieto džungľou lemované bazény vznikajú z podzemných sladkovodných tokov. Načerpajte energiu pri chutnom obede formou bufetu s jedlami yucatánskej kuchyne a ochutnajte lahodný likér v múzeu tequily, potom sa vydajte k hlavnej historickej atrakcii regiónu. keď dorazíte do Chichén Itzá, pripojte sa k prehliadke so sprievodcom, ktorá vám umožní vidieť najpôsobivejšie atrakcie archeologického náleziska. Obdivujte tajomnú Kukulkánovu pyramídu a objavte históriu jej chrámov vďaka nádhernej zvukovej a svetelnej šou.
Miesto odchoduPonúka sa vyzdvihnutie cestujúcehoAk váš hotel nie je na predchádzajúcom zozname, dajte nám prosím vedieť, v ktorom hoteli ste ubytovaní, aby vás mohol kontaktovať zástupca našej spoločnosti a uviesť správne miesto a čas vyzdvihnutia. Prosíme vás, aby ste hotel, v ktorom ste ubytovaní, uviedli do políčka pre špeciálne požiadavky a tiež svojím e-mailom. Táto služba má len jeden rozvrh, a to medzi 10:00 z Cancúnu a 10:30 z Riviera Maya. Rozvrhy sa líšia v závislosti od hotela, náš zástupca vám presný rozvrh oznámi prostredníctvom e-mailu alebo SMS. Každú službu a každú časť zájazdu riadi priamo náš personál. Preto sme schopní zaručiť vynikajúce a kvalitné služby. Čas odchodu10:00 hod.

¡cenote + comida por $200.00 mxn! conoce hubiku

Obed – regionálny bufet, klimatizované vozidlo, vstup do Cenote Hubiku, vstup do Múzea Tequily «Don Tadeo», vstup na Kukulkanskú nočnú show v Chichen Itza, vstup/vstup – Cenote Hubiku, vstup/vstup – Museo Del Tequila DON TADEO, vstup/vstup – Chichen Itza Noche de Kukulkan
Lokalita : Playa Paraiso, MexikoMesto : Playa del CarmenKrajina : MexikoČas odchodu : 10:30 hMiesto odchodu : Ponúka sa vyzdvihnutie cestujúcimAk váš hotel nie je v predchádzajúcom zozname, dajte nám prosím vedieť, v ktorom hoteli ste ubytovaní, aby vás mohol kontaktovať zástupca našej spoločnosti a uviesť správne miesto a čas vyzdvihnutia. Prosíme vás, aby ste hotel, v ktorom ste ubytovaní, uviedli do políčka pre špeciálne požiadavky a tiež svoj e-mail. Táto služba má len jeden rozvrh, a to medzi 6:30 a 7:45 hod. Rozvrhy sa líšia v závislosti od hotela, náš zástupca vám presný rozvrh oznámi prostredníctvom e-mailu alebo SMS správy. Každú službu a každú časť prehliadky zabezpečuje priamo náš personál. Preto sme schopní zaručiť vynikajúce a kvalitné služby. Väčšina webových stránok, ktoré vidíte, jednoducho predáva zájazdy ako sprostredkovateľ, pričom neposkytuje takmer žiadnu záruku kvality, bezpečnosti alebo istoty. U nás nakupujete priamo od cestovnej kancelárie. požiadavky na poukaz : Na túto aktivitu môžete predložiť buď papierový, alebo elektronický poukaz. možnosť poukazu : POUKAZ_Trvanie : 13 hodín

Mexiko lindo

Celodenný výlet z Cancúnu k cenotám na Yucatáne sa oplatí. Do čarovného mesta Valladolid sa dostanete autobusom za 2 hodiny. Odtiaľ sa môžete odviezť taxíkom za približne 60 pesos do neďalekého mestečka Temozón. Tu máte niekoľko úžasných možností cenotov. Cenote Hubiku súperí veľkosťou a krásou s inými známejšími. Je to však jeho 3 km dlhá cesta vo vnútri džungle a ďalšie detaily, ktoré robia z tohto skrytého obra dobrodružstvo. Cenot Hubiku sa nachádza v Temozóne v srdci archeologickej zóny Yucatánu a ponúka dokonalý spôsob, ako sa schladiť pred alebo po návšteve mayských ruín Ek Balam alebo Chichén Itzá.
Z výšky sa Hubiku javí ako malý vpich do zeme, priechod do iného sveta. Keď však zostúpite a pocítite zmenu teploty vzduchu, neubránite sa túžbe ponoriť sa do tajomného tyrkysovo modrého bazéna pod vami. V určitých častiach dňa sa slnečné lúče dostávajú cez koruny stromov a premietajú do vody čarovné odlesky. A voda kaskádovito padajúca do bazéna zhora je úchvatná.